PROJECT NAME:  Saussy Burbank Office Space
SPACE:  New offices for Saussy Burbank’s headquarters
PROJECT SCOPE:  Complete commercial design and FF&E
CLIENT:  Saussy Burbank
DESCRIPTION: This corporate office space up fit was designed to reflect a clean, modern space while providing efficient workstations for each employee and meet the budget parameters of the contract with the landlord and the FF&E budget.  Cohesion was created through the use of color (consistent with the company logo) and modern materials upon entering the lobby carrying throughout the space through the use of paint, fabrics, furnishings, materials, and lighting. The photography/artwork I used in the space was especially important to relay the detail and execution of the product this company provides.  I chose particular images to convey a variety of details and overall feel, while maintaining consistency with the company brand.